Trioflex

Trioflex

Tuotenumero: 2913255
Hinta
Ord.
Rek.

Tilaustapa

*attr1_label*
Valitse väri

Tuotetiedot

Niveltulehdus on yhden tai useamman nivelen tulehdus. Yhteinen alue on alue, jossa kaksi tai useampia jalkoja kokoontuu. Yleensä niveltulehdus aiheuttaa ruston heikkenemistä. Rusto tavallisesti suojaa johtajia, jotta he voivat liikkua helposti. Rusto absorboi myös iskua, kun liitäntä painetaan esimerkiksi kävelemisen tai ajamisen aikana. Ilman riittäviä määriä rustoa luut hankaa toisiaan aiheuttaen kipua, turvotusta (tulehdusta) ja jäykkyyttä.

Yhdysvaltain virallisten tilastojen mukaan noin 20-44-vuotiaista väestöstä kärsii nivelkipuista, tämä prosenttiosuus kaksinkertaistuu noin 40 prosenttiin 45-64-vuotiaiden ikäryhmässä ja kasvaa edelleen noin 50% ikäryhmässä yli 65-vuotiaana.

Trioflex kehitettiin erityisesti terveiden nivelten ja ruston edistämiseksi vahvistamalla nivelen lujuutta, liikkuvuutta ja joustavuutta. Se sisältää tärkeitä ainesosia, jotka pitävät nivelet ja rustoa yllä.


Tärkeimmät ainesosat:

UC II -kollageeni on kliinisesti testattu ja patentoitu muoto, jossa ei ole denaturoitua II-tyypin kollageenia, joka tehostaa immuunijärjestelmää uudelleen terveiden nivelten edistämiseksi ja liikkuvuuden parantamiseksi nivelissä ja joustavuudessa

Inkivääriuuteuutti Inkivääri-uutetta on voimakas tulehduskipulääke, joka auttaa suojaamaan niveltulehduksia ja niveltulehduksia.

Boswellia Boswellian puusta valmistettua kumihartsia on pitkään käytetty kasviperäisessä lääketieteessä niveltulehduksen hoitoon. On havaittu lievittävän niveltulehduksen oireita ja edistävät yleistä terveyttä.

D3-vitamiini edistää kollageenin muodostumista normaalin luun ja ruston ylläpitoon.

Mangaani on tärkeä luun säilyttämiseksi ja sidekudoksen yleisen kehittymisen kannalta.

Vastaavanlaiset tuotteet