SkinGain pro

SkinGain pro

Tuotenumero: 1426120
Hinta
Ord.
Rek.

Tilaustapa

*attr1_label*
Valitse väri

Tuotetiedot

SKINGAIN PROfessional Skincare - uusi ja luonnollinen tapa torjua ihon ikääntymisprosessia. Nyt myös tabletin muodossa.

SKINGAIN PROfessional Skincare on ravintolisä kollageenilla, vitamiineilla, mineraaleilla ja proteiineilla. Se sisältää tyypin 1 ja tyypin 2 kollageenin dokumentoidun ja ainutlaatuisen yhdistelmän.


Kollageeni on tärkein proteiini sidekudoksen ja ne voivat muodostaa noin 30% koko kehon proteiinin paino ja yhtä paljon kuin 75% ihon proteiinia. Jo 25-vuotiaana kehon kyky muodostaa kollageenia vähenee. Kollageenin hajoaminen ikääntymisen jälkeen aiheuttaa ryppyjä.


SKINGAIN PROfessional Skincare sisältää myös C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista kehossa. Vitamiinit A, B2, C ja biotiini sekä mineraalit sinkki ja kupari auttavat säilyttämään normaalin ihon.

Kaunis iho on aina ollut nuorten, elämän ja voiman symboli. Iän myötä iho menettää luonnollisen kimmoisuuden ja kosteuden. Tuloksena ovat hienot viivat, ryppyjä ja vaa'at. Taistelevat ryppyjä on jatkunut liian kauan, niin emulsiovoiteiden, plastiikkakirurgia, laserilla tai sen kaltaisella


Ihon ikääntymisen takia on olennaisesti kaksi mekanismia. Yksi on ulkoinen vaikutus, kuten UV-säteily. Toinen on biologinen ikääntyminen. Kun ikä, iho menettää biologisen kykynsä tuottaa tarpeeksi kollageenia ja elastiinia, mikä pitää ihon tiiviinä ja joustavina. Samaan aikaan sidekudoksen biologinen hajoaminen lisääntyy. Tämän seurauksena iho muuttuu ohuemmaksi ja tasaisemmaksi, verisuonten sekoittuminen ja ihon muuttuminen vaaleammaksi ja synkemmäksi. SKINGAIN voi myös vaikuttaa positiivisesti niveleihin ja lihaskipuihin.

SKINGAIN on uusi ja luonnollinen tapa torjua ihon ikääntymisprosessia. Saat näkyviä tuloksia 4-6 viikon kuluttua!


Sisältö ja annostus

Ainesosat: hydrolysoitu kollageeni tyyppi 1 (päässä nahka) sakeutusaine (E460i), kollageenin tyyppi 2 (kana rusto), sinkkiglukonaatti, askorbiinihappo, paakkuuntumisenestoaine (E341b ja E551), emulgointiaine (E470b), päällystysaineen (E171, E464 ja E422), viinirypäleen siemenuutetta , d-kalciumpantotenat, d-alfa-tokoferoli kopperglukonat, L-selenmetionin, retinyyliasetaattia, riboflaviini ja d-biotiini.


Annostus: 2 tablettia aamulla ja 2 illalla.Ravintosisältö suositeltua päivittäistä annosta kohden:

Kollageeni 4000 mg

A-vitamiini 240 mcg

B2-vitamiini 1,8 mg

B5-vitamiini 20 mg

Biotiini 150 mcg

C-vitamiini 80 mg

E-vitamiini 20 mg

Sinkki 16 mg

Kupari 2,6 mg

Selen 60 mcg

D3-vitamiini 10 mcg

Rypäleuutetta 60 mg

Vastaavanlaiset tuotteet