Osteosyl

Osteosyl

Tuotenumero: 1171
Hinta
Ord.
Rek.
*attr1_label*
Valitse väri

Tuotetiedot

Suojaa luuston terveyttä

Osteosyl® on tieteellisesti kehitetty uusimpien tutkimusten ja kansainvälisten havaintojen perusteella, jotka koskevat ravintoaineiden roolia normaalissa luuston terveydessä.

Osteosyyli tarjoaa tarvittavat lisäykset kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja K-ja D3-vitamiinia, jotka auttavat ylläpitämään normaalia luuta.


Yli 200 miljoonaa ihmistä maailmassa arvioidaan kärsivän osteoporoosin (luukadon ja hauraat luut) mukaan WHO, Maailman terveysjärjestö. Osteoporoosi johtaa liikkuvuuden vähenemiseen, lisääntyneen murtumariskin ja pitkäkestoisen kivun ja elämänlaatuun. Noin 30% kaikista amerikkalaisten ja eurooppalaisten postmenopausaalisilla naisilla on osteoporoosi, ja vähintään 40% näistä naisista, sekä 15-30% miehistä kokee yhden tai useamman murtumia jäljellä elinaikanaan.

Naisilla on vähemmän luustoa kuin miehet, ja ne ovat alttiimpia osteoporoosin kehittymiselle. Luumassan heikkeneminen (osteoporoosi) ja murtumis- ja vammautumisriski lisääntyvät iän myötä molemmilla sukupuolilla.

Kalsiumin, magnesiumin, sinkin ja D3- ja K-vitamiinin puute ovat tunnustettuja riskitekijöitä hauraan luun (osteoporoosin) kehittymisessä.

Useimmat ihmiset tietävät, että kalsiumin puute voi johtaa osteoporoosiin ja murtumien riskiin. Kuitenkin kalsium ei yksin riitä. Kalsium on tärkeä osa kaikissa luissa, mutta myös muita ravintoaineita tarvitaan vahvojen luiden rakentamiseen ja ylläpitämiseen.

Magnesium on yksi näistä ja on välttämätöntä rakentaa vahvoja luita ja se on osa luustorakennetta. Magnesium on kofaktori yli 300 entsyymijärjestelmässä, jotka säätelevät kehon eri biokemiallisia reaktioita.


Kuten muut solut kehossa, luussolut uusitaan jatkuvasti. Sinkki on tarpeen luun aineenvaihduntaa ja luun uusimista varten. Siksi sinkkipuutos on yksi tekijöistä, jotka vaikuttavat osteoporoosiin.

D- ja K-vitamiinit ovat tärkeitä myös normaalin luun kasvun kannalta. D-vitamiini lisää kalsiumin imeytymistä luurangossa. Usein osteoporoosipotilaalla on korkea kalsiumpitoisuus veressä, mutta alhainen jalat - joka liittyy D-vitamiinin puutos. Samoin vitamiini K on tärkeää elintärkeiden luuproteiinien aktivoimiseksi. Siksi K-vitamiinin puute voi lisätä luunmurtumien riskiä.

Vastaavanlaiset tuotteet