Hematoferol

Hematoferol

Tuotenumero: 1167
Hinta
Ord.
Rek.

Tilaustapa

*attr1_label*
Valitse väri

Tuotetiedot

Hematoferol SR

Hematoferol SR on kehittynyt lisäravinne punasolujen ja hemoglobiinin muodostumisessa, joka pitkävaikutteisesti vapauttaa rautaa elimistöön useita tunteja ja parantaa imeytymistä,  on lempeä vatsalle,  ehkäisee ummetukselta  ja muilta rautaan liittyviltä haittavaikutuksilta.   

Rauta, sinkki, kupari ja C-, B6- B12-vitamiinit sekä foolihappo,  jotka yhdessä edistävät normaalia punasolujen ja hemoglobiinin muodostumisessa.


Punaiset verisolut (erytrosyytit) kuljettavat happea keuhkoista verenkierron kautta aivoihin, elimiin ja kudoksiin. Elimistö tarvitsee happipitoista verta toimiakseen ja elääkseen. Punasolut sisältävät hemoglobiinia, rautarikasta ainetta, joka antaa verelle sen punaisen värin. Hemoglobiini mahdollistaa punasolujen hapen kuljetuksen kaikkialle elimistöön. Anemia on sairaus, jolloin veressä on normaalia pienempi määrä punasoluja.

Rauta on välttämätön punasolujen ja hemoglobiinin muodostamisessa ja happen tuotssa elimistön soluihin. Lisäksi raudalla on muita tärkeitä tehtäviä elimistössä, se antaa energiaa aineenvaihduntaan, kognitiiviseen toimintaan solujakautumiseen immunijärjestelmään ja estää väsymistä ja uupumista.

Kuparin tärkeä tehtävä on säilyttää normaali raudan kuljetus elimistössä, ja siksi raudan ja kuparin yhdistelmä onkin välttämätöntä anemian torjunnassa. Lisäksi kupari on tärkeä immunijärjestelmässä, suojamisessa soluja oksidatiiviselta stressiltä ja ylläpitämään sidekudosta ja hermostoa.

Sinkki on mukana hyvin monissa elimistön elintoiminnoissa. Sillä on tärkeä rooli makroravinteen ja rasvahappojen aineenvaihdunnassa, normaalin proteiinin ylläpitämisessä ja DNA-synteesissä. Sinkki on tärkeä myös kognitiivisessa toiminnassa, näössä/näköpiirissä ja muissa toiminnoissa.

Folaatti (foolihappo) tarvitaan veren muodostamisessa, se on siksi tärkeä anemiaa vastaan taistellessa. Yksi yleisimmistä syistä anemiaan on folaatin puute. Folaattia tarvitaan myös normaalissa kudoskasvussa raskauden aikana ja näin tarjotaankin ylimääräistä annosta raskaana oleville naisille.

B6-vitamiini (pyridoksiini) on välttämätön punaisten verisolujen tuotannossa. Riittävä määrä tätä vitamiinia välteään anemia. B6-vitamiini ylläpitää hermoston ja psykologisen toimintaa ja kehittämistä. Se on vahvasti sitoutunut kehittämään immuunijärjestelmää, valvoo hormonaalista toimintaa, kysteiini ja homokysteiinin synteesia.

B12-vitamiinin puutos on yksi yleisimmistä syistä anemiaan, joka on hyvin laajalle levinnyt maailmassa. B12-vitamiinia tarvitaan normaaliin solujen jakautumiseen. Se on myös mukana energia-aineenvaihdunnassa ja voi ehkäistä väsymystä ja uupumista.

C-vitamiini on välttämätön verisuonien kehittymisessä. Vitamiini poistuu nopeasti elimistöstä, joten on tärkeää, että elimistö vitamiinisaanti on riittävä. C-vitamiini on tärkeä myös monissa muissa elimistön toiminnoissa ja on välttämätön mm hermoston ja psykologisen normaalin toiminnan ylläpidossa. C-vitamiin auttaa immuunijärjestelmää torjumaan oksidatiivista stressiä, joka vahingoittaa soluja. C-vitamiini on tärkeä raudan imeytymiseen ja näin myös solujen hapensaantiin.

Vastaavanlaiset tuotteet